Den pro mámu v Galerii Šantovka

Každá maminka si zaslouží, aby se o ni aspoň někdy pečovalo. A proto jsme rádi, že jsme mohli být součástí krásného dárku, který zprostředkovala Galerie Šantovka u příležitosti Dne maminek. Společně jsme vybrali olomouckou maminku, u jejíhož příběhu byla naše nadace od samého začátku.

Víme, čím si prošla a co všechno musela zvládnout. A proto nám dělá velkou radost, když jsme měli možnost vidět její proměnu nejen fyzickou, ale i psychickou. Protože spokojená maminka dělá spokojený domov. Těší nás, že vzala osud pevně do svých rukou a s podporou naší nadace mění život svůj i svých synů k lepšímu.

Naším cílem je pomáhat potřebným nejen finančně. Záleží nám na tom, jak se jim daří, a snažíme se je podporovat i jinými způsoby. A v případě této akce se to rozhodně povedlo.

Děkujeme Kadeřnictví KLIER ČR za poskytnutí skvělých kadeřnických služeb, @santovkastarts za krásný outfit, Bistru Helen za příjemné posezení u výborného oběda a Galerii Šantovka za celý nápad a realizaci.