Tiskové zprávy

Dobré jídlo a dobří lidé na Lobster Food Festu

V sobotu 18. května 2024 jsme na Lobster Food Festu zažili úžasnou atmosféru. Náš nadační stánek v pevnosti Fort XX Escot byl místem pro setkání těch, kteří potřebují naši podporu, ale i těch, kteří potřebným pomáhají.

Za návštěvu děkujeme podpořeným rodinám a jednotlivcům, které se za námi na stánku zastavili. Jsme rádi, že se jim dobře daří a že jsou stále odhodlaní stavět se nepřízni osudu. Rádi jsme viděli také zástupce olomouckých organizací Rodinné centrum OLIVY, Klokánek Olomouc, Kanafásek – zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc, Pružná psychologie, Dobré místo pro život, s nimiž pravidelně spolupracujeme.

A velké poděkování patří také všem návštěvníkům festivalu, kteří svými příspěvky podpořili pořízení přenosného ultrazvuku pro Nejste sami mobilní hospic. Jejich milý a usměvavý tým byl s námi po celou dobu festivalu a seznamoval kolemjdoucí se svými službami a posláním.

Děkujeme organizátorům za uspořádání krásné akce, která mohla mít i charitativní rozměr. Byl to mimořádný zážitek pro nás pro všechny.